İYİ Parti Zeybek’le devam

İYİ Parti Zeybek’le devam
İyi Parti Sarayönü İlçe başkanlığı hafta sonu gerçekleştirilen ikinci olağan kongresini yaptı. Kongreye Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Sincan İlçe Başkanı,...

İyi Parti Sarayönü İlçe başkanlığı hafta sonu gerçekleştirilen ikinci olağan kongresini yaptı. Kongreye Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Sincan İlçe Başkanı, Ilgın ilçe Başkanı, UMEF Konya Bölge Müdürü Selda Şef ile birlikte Konya il yönetiminden ve ilçe yönetiminden ayrıca birçok partili katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede ilk söz alan İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Çetin Zeybek oldu. Zeybek konuşmasında, “Siyasal hareketler yaşadıkları çağı ve coğrafyayı kavrayabilmelidir. Eğer yaşanılan çağ ve coğrafya kavranabilmişse; orada huzur vardır, orada insana saygı vardır, orada adalet vardır. Bizler hiç bir zaman yılmadık, korkmadık. Zaten sayın genel başkanımın ifadesi ile de belirtmek istersek bu bir cesurlar hareketidir. Bu bir iktidar yürüyüşüdür. Bu insanımız için, bir özgürlük yürüyüşüdür. Bu devletimiz için, bir itibar yürüyüşüdür.” dedi.

Ankara Milletvekili Mehmet Arslan ise genelde ekonomik koşullar, sağlık ve eğitimdeki aksaklıklar ve çiftçilerimizin gündemini meşgul eden mazot ve gübre girdileri ile ülke gündemini meşgul eden Viyana Büyükelçiliği ataması ile ilgili konulara değindi.

Tek liste ile girilen kongrede Başkan Çetin Zeybek güven tazeledi. Sarayönü İyi Parti yönetimi şu isimlerden oluştu: “Başkan Çetin Zeybek, Mehmet Karlı, Hasbi Kanıcı, Sefa Küçükaslan, Mehmet Atçeken, Durmuş Şahin, Adem Ceran, Muammer Ünüvar, Erol Ersin Atçeken, Ahmet Küçükçiftçi, Tevfik Er, Hanifi Erdem, Muammer Kemancı, Sefa Dal, Yusuf Çukurpınar, Kenan Kart, Fadimana Atçeken, Emel Zeybek, Ümmü Kemancı, Sündüs Küçükaslan”

İl delegeleri ise Çetin Zeybek, Mehmet Karlı, Kenan Kart, Hasbi Kanıcı, Ahmet Küçükçiftçi, Sefa Küçükaslan’dan oluştu.