İyilik yaparak hayatlara dokunuyorlar

İyilik yaparak hayatlara dokunuyorlar
Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal etkinlik kapsamında e twinning projesi olan Değerlenerek Büyüyorum proje üyesi öğretmenlerin katkılarıyla velilerden toplanan gıda malzemeleriyle...

Sarayönü Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal etkinlik kapsamında e twinning projesi olan Değerlenerek Büyüyorum proje üyesi öğretmenlerin katkılarıyla velilerden toplanan gıda malzemeleriyle oluşturulan yardım kolileri ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Okul Müdürü Ali Denizli, yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Okulumuz velileri ve hayırseverlerin katkılarıyla 2 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu. Okulumuzda her türlü kapak toplanarak Türkiye Omurilik Felçlileri derneğine yollanarak engelli kardeşlerimizin birine umut olmaya çalışıldı.

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu günlerde ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerimize küçük de olsa katkı sunduk. Bu yardımlaşmanın her zaman ve her daim devam etmesi gerekiyor.”

Engellileri de unutmadıklarını belirten Denizli, bu bilinç ve şuuru yerleştirme yolunda bir adım attıklarını, bu tür sosyal faaliyetlere her zaman devam edeceklerini kaydederek etkinlikte emeği geçen öğretmen, öğrenci ve hayırseverlere teşekkür etti.