Jandarma suçüstü yakaladı

Jandarma suçüstü yakaladı
Sarayönü nde hırsızların gözde mekanı olan Kurşunlu Mahallesi yakınlarındaki Konya Seramik Fabrikası nda iki şahıs hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Yakalanan şahısların yedi ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.Kurşunlu...

Sarayönü nde hırsızların gözde mekanı olan Kurşunlu Mahallesi yakınlarındaki Konya Seramik Fabrikası nda iki şahıs hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Yakalanan şahısların yedi ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Kurşunlu Mahallesi nde atıl durumda bulunan Konya Seramik Fabrikası civarında devriye gezen, Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri, tesisin daha önce birçok hırsızlık olayına maruz kalmasından dolayı kontrol amaçlı olarak, fabrikaya gitti. Fabrikayı kontrol esnasında jandarma ekipleri 2 kişinin fabrika içinde demir düzenekleri keserek araçlarına yüklediklerini gördü. Jandarma ekiplerinin ani baskınında 2 kişi de yakalandı. Zanlılar gözaltına alınırken, zanlıların kullandığı materyallere el konuldu. Gözaltına alınan S.B. ve E.T. İlçe Jandarma Karakolu nda ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra savcı karşısında çıkarılan zanlılar, tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Hakimin kararı ile tutuklanan S.B. ve E.T. Konya Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Sabıkası kabarık olan suçluların ayrıca İstanbul polisi tarafından 7 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.