Jandarma yol önlemlerini arttırdı

Jandarma yol önlemlerini arttırdı
Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, hırsızlık, gasp ve yağma olaylarına karşı Konya-Afyonkarahisar yolu üzerinde bulunan duraklama noktalarında ekstra güvenlik önemleri alıyor.Petrol istasyonu, dinlenme tesisi,...

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, hırsızlık, gasp ve yağma olaylarına karşı Konya-Afyonkarahisar yolu üzerinde bulunan duraklama noktalarında ekstra güvenlik önemleri alıyor.

Petrol istasyonu, dinlenme tesisi, çeşme ve lokanta gibi yerlerde 24 saat esasına göre devriye gezen Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri kontrollerini arttırdı. Yaz döneminde seyahatlerin artmasından dolayı, kötü niyetli şahısların suç işleme eğilimi de artıyor. Geçen yıl özellikle gurbetçilerin yurt dışından geldiği 7 ve 8’nci aylarda hırsızlık, gasp ve yağma olaylarının artmasından dolayı, aynı olaylara mahal verilmemesi için özel tedbirler alınıyor. Gurbetçi vatandaşların mola vermeyi tercih ettiği noktalarda belirli aralıklarla devriye gezen jandarma ekipleri kötü amacı olan şahıslara göz açtırmıyor. Mola veren vatandaşların her türlü güvenliğini tahsis etmek için çaba gösteren Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, ayrıca mola yerlerinde vatandaşları uyararak tedbirli davranmalarını istiyor.

Yaz ayları boyunca Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından bu güvenlik önlemlerinin devam ettirileceği öğrenildi.