Jimnastik kursuna çocuklar ilgi gösteriyor

Jimnastik kursuna çocuklar ilgi gösteriyor
Sarayönü Kapalı Spor Salonunda verilen jimnastik kursunda çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de esnek bir vücuda sahip oluyor.Jimnastik sporuna 9-15 yaş arası çocukların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren antrenör Özcan...

Sarayönü Kapalı Spor Salonunda verilen jimnastik kursunda çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de esnek bir vücuda sahip oluyor.

Jimnastik sporuna 9-15 yaş arası çocukların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren antrenör Özcan Yetkin, minik çocukların nezih ve güzel bir ortamda jimnastik dersi alarak güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Küçük yaşlarda spora başlamanın önemine değinen Yetkin, “Sporcularımız 9 ile 15 yaş aralığındalar. Bu süreçte 9 yaşındaki sporcularımızı deneme ile almaktayız ve yarışmalara hazırlıyoruz. Sporcularımızın hedefleri daha büyük, hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmaktayız.

Sporcularımızın küçük yaşta seçmemizin tek sebebi daha esnek vücuda sahip olmaları için temelden yetiştirmemiz gerekiyor. Öğrencilerimizin yarışmalara katılması durumlarından ötürü önce jimnastik hareketlerimizi değerlendirip çocuğa vücudunu tanıtıyoruz. Daha sonra ilerleyen süreçte öğrencimiz kendini geliştirmeyi başarırsa performans sporcusu oluyor.” dedi.

Jimnastik kursunun 10 Eylül’e kadar devam edeceğini belirten Gençlik Spor İlçe Müdürü Servet Karaca, kursa yaz boyunca öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğunu, kayıtların hala devam ettiğini ve kış mevsiminde de jimnastik kursunun açık olacağını sözlerine ekledi.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :