K.Sarayönüspor 2-1 kazandı

K.Sarayönüspor 2-1 kazandı
Konya 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden K.Sarayönüspor, ligin 11'nci hafta karşılaşmasında Cihanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Etkili olan kar yapışından dolayı buzlu ve çamurlu bir zeminde oynanan karşılaşmada...

Konya 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden K.Sarayönüspor, ligin 11'nci hafta karşılaşmasında Cihanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Etkili olan kar yapışından dolayı buzlu ve çamurlu bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki takım oyuncuları da ciddi şekilde zorlandı. Ayakta durmakta dahi zorlanan oyuncular, dişe diş bir mücadeleye imza attı. Yeşil siyahlı temsilcimizin Cihanbeyli Belediyespor karşısındaki golleri Hilmi Değirmençay ve Osman Urgun'dan geldi. Rakibin 1 golüne de engel olamayan K.Sarayönüspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Maçın 10'ncu dakikasında 1-0 geriye düşen temsilcimiz, ilk yarıyı yenik tamamladı. İkinci yarıda daha istekli olan K.Sarayönüspor, 70'nci dakikada aradığı golü buldu. Çalımlarla ceza sahasına giren Osman Urgun'un vuruşunda top kalecinin altından ağlara gitti. 81'nci dakikada gelibiyeti getiren gol penaltı ile geldi. Ceza sahasında rakibin müdahalesi ile yerde kalan Samet Gödeş için karşılaşmanın orta hakemi penaltı kararı verdi. Penaltıyı Hilmi Değirmençay kullanırken, ilk seferinde topun kaleye gitmesine engel olan kaleci, Hilmi'nin ikinci vuruşunda gole engel olamadı. Karşılaşma bu şekilde sona erdi.

Temsilcimiz ligin ilk yarısında Cihanbeyli'de oynan karşılaşmada alınan 1-0'lık mağlubiyetin rövanşını da almış oldu. Bu galibiyetin ardından 11'nci haftayı geride bırakan K.Sarayönüspor, 16 puana yükselerek 3'ncülüğünü korumayı başardı. Önümüzdeki hafta maçı bulunmayan K.Sarayönüspor, bay haftasının ardından deplasmanda Yeni Emirgazi Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Taşkentspor karşılaşmasıyla sezonu tamamlayacak.

TAKIMLAR                 O         G         B         M         A         Y         P

1.Altınekinspor            9          7          1          1          35        10        22

2.Y.Emirgazi Bld        10        6          3          1          34        18        21

3.Sarayönüspor        10        5          1          4          15        16        16

4.Cihanbeyli Bld         9          3          1          5          11        18        10

5.Monivaspor              9          2          4          3          14        22        10

6.Demirspor                10        3          0          7          21        25        9

7.Taşkentspor             9          1          2          6          15        36        5

TOPLU SONUÇLAR: Sarayönüspor-Cihanbeyli Bld: 2-1, Taşkentspor-Demirspor: 2-5, Y.Emirgazi Bld-Altınekinspor: 1-1.

GELECEK HAFTA: Demirspor-Monivaspor, Cihanbeyli Bld-Y.Emirgazi Bld, Altınekinspor-Taşkentspor, Sarayönüspor (bay)