Kader maçı yarın

Kader maçı yarın
Sarayönü Belediyespor, Konya birinciliği için bir anlamda kader maçına yarın saat 14:00'te çıkacak. Sarayönü'nde oynanacak olan Konya derbisi Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'u karşı karşıya getirecek.Antalya'da Kepez...

Sarayönü Belediyespor, Konya birinciliği için bir anlamda kader maçına yarın saat 14:00'te çıkacak. Sarayönü'nde oynanacak olan Konya derbisi Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor'u karşı karşıya getirecek.

Antalya'da Kepez Belediyespor'a 3-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan Sarayönü Belediyespor, derbide Akşehirspor'u yenerek moral toplamak istiyor. İl birincisi olarak baraj maçlarının dışında kalmak isteyen Sarayönü Belediyespor'un kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. 6 puanlık karşılaşmaya çıkacak olan yeşil siyahların kazanması durumunda puan farkı tekrar 6'ya çıkacak. Temsilcimizin yenilmesi durumunda ise Akşehirspor averajla Konya birinciliğine yükselecek.

Antalya deplasmanının ardından ara vermeden antrenmanlarına devam eden Sarayönü Belediyespor, dün yaptığı ve bugün yapacağı antrenmanın ardından yarın karşılaşmaya çıkacak.

Öte yandan Konyaaltı Belediyespor'u 3-1 yenmenin ve ikinci yarıya galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşayan Akşehirspor, kazanma hedefiyle geliyor. Devre arası birçok oyuncusunu başka takımlara kaptırmasına rağmen iyi oyuncularda kadrosunu takviye eden Akşehirspor'un en önemli gol silahı olarak Ali Kireş ön plana çıkıyor. Akşehirspor bu sezon attığı gollerin yüzde kırk yedisini ilk 30 dakikada, yüzde otuzunu ise 75'nci dakikada sonra bulmuş.

Transfer ettiği Mehmet Yaşav, Akif Karakuş, Mehmet Aksel Karadağ, Mahmut Gerdan, İrfan Sezgin Selçuk ve Barış Demir ile kadrosunu güçlendiren Akşehirspor, bunun meyvelerini ilk olarak Konyaaltı Belediyespor karşısında yedi. Takımın önemli oyuncularından olan yeni transfer Mehmet Yaşav, ilk karşılaşmasında kırmızı kart görerek Sarayönü Belediyespor'a karşı oynama şansını kaybetti.