Kadın kursiyerlerden şehitlere hatim

Kadın kursiyerlerden şehitlere hatim
Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) destek amacıyla hatimler okundu.Sarayönü Asem, Komek ve Ladik Komek bünyesinde eğitim alan kadın kursiyerler...

Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) destek amacıyla hatimler okundu.

Sarayönü Asem, Komek ve Ladik Komek bünyesinde eğitim alan kadın kursiyerler tarafından İdlib’te şehit düşen askerlerimiz için çok sayıda hatim okundu. Asem kurs merkezinde bir araya gelen kadınlar hatimlerin duasını yaparak okudukları Kur’an-ı Kerim’leri şehitlerimizin ruhuna bağışladı.

Okunun hatimleri hain saldırıda şehit olan askerlerin ruhlarına bağışladıklarını belirten Kurs Merkezleri Sorumlusu Zeliha Ceylan, destek verenlere teşekkür etti.

Saldırıda yaralananlar ile Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan askerler için dua ettiklerini ifade eden Ceylan, "Kahraman ordumuzun muzaffer olmasını diledik. Dualarımız kahraman ordumuzun ve askerimizin arkasında. Allah ayaklarını taşa değdirmesin." dedi.