Kadıoğlu'na taziye aracı

Kadıoğlu'na taziye aracı
Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için Kadıoğlu mahallesine kendi atölyesinde taziye aracı imal etti.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, sosyal belediyecilik...

Sarayönü Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirebilmek ve daha iyi hizmet sağlamak için Kadıoğlu mahallesine kendi atölyesinde taziye aracı imal etti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, sosyal belediyecilik adına her geçen gün hizmet kalitesini daha çok arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Bir yıl önce bu hizmetin taziye çadırları ile verildiğini anlatan Solak, “mahallelerimizde cenazesi olan vatandaşlarımız gelen misafirlerini karşılamak için belediyemizin taziye çadırlarını kullanıyordu. Bu da rüzgarlı, soğuk ve yağışlı havalarda yeterince iyi hizmet veremiyordu. Bu yüzden hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kendi imalathanelerimizde taziye araçlarımızı yapmaya başladık. Bunlardan bir tanesini de tamamlayıp Kadıoğlu mahallemize tahsis ettik. Taziye aracımızın içerisinde insanların rahatça oturabileceği sabit oturaklar, lavabo, ısıtma sistemi bulunuyor. Sıcak, soğuk ve rüzgara dayanıklı taziye aracımız hizmet vermeye başlayacak. Hedefimiz bu taziye araçlarımızdan toplamda 16 adet yaparak muhtelif mahallelerimizin hizmetine sunmak. Bu araçlar aynı zamanda komşu mahallelere de hizmet verecek.” dedi.