Kadriye Solak vefat etti

Kadriye Solak vefat etti
Sarayönü Eski Belediye Başkan Vekillerinden Milli Selamet Partisi İlçe Teşkilat Mensubu Kamil Solak'ın eşi, Reşit Duran'ın kayınvalidesi Kadriye Solak hayata gözlerini yumdu.Akciğer kanseri nedeni ile bir süredir Meram Tıp Fakültesi'nde...

Sarayönü Eski Belediye Başkan Vekillerinden Milli Selamet Partisi İlçe Teşkilat Mensubu Kamil Solak'ın eşi, Reşit Duran'ın kayınvalidesi Kadriye Solak hayata gözlerini yumdu.

Akciğer kanseri nedeni ile bir süredir Meram Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Kadriye Solak, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Kadriye Solak, vefatının ardından damadı olan Reşit Duran'ın evine getirildi. Salı günü ikindi namazına müteakip olarak kaldırılan Kadriye Solak'ın cenazesi Konuklar yolu mezarlığına götürüldü. Kabristanda kılınan cenaze namazına Kadriye Solak'ın çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Cenaze namazının ardından alınan helallikle merhume Kadriye Solak kabrine defnedildi. Kabristan çıkışında Kadriye Solak'ın yakınları taziyeleri kabul etti.

Merhume Kadriye Solak'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.

Etiketler :