Kaf Dağı’nın dansçıları Konya’ya geliyor.

Kaf Dağı’nın dansçıları Konya’ya geliyor.
Kaf Dağı’nın dansçıları, muhteşem koreografi, kostümleri ve müzikleriyle Türkiye turnesi kapsamında, 30 Ekim’de Konya’da sahne alacak.Rusya Federasyonuna bağlı Adige Özerk Cumhuriyeti’nin Devlet Akademik Halk Dansları...

Kaf Dağı’nın dansçıları, muhteşem koreografi, kostümleri ve müzikleriyle Türkiye turnesi kapsamında, 30 Ekim’de Konya’da sahne alacak.

Rusya Federasyonuna bağlı Adige Özerk Cumhuriyeti’nin Devlet Akademik Halk Dansları Topluluğu ‘Nalmes’, 30 Ekim’de Konya’da sahne alacak. Çerkes danslarının dünyadaki en önemli temsilcilerinden ‘Nalmes’, Konya Çerkes Derneği’nin davetlisi olarak Kafdans organizasyonuyla, 30 Ekim Çarşamba günü saat 20.30’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

KÜLTÜRÜ ANLATACAK

83 yıllık tarihi boyunca, tüm dünyada katıldığı festivallerde sayısız ödül alan Kaf Dağı’nın dansçıları, 50 kişilik dans kadrosu ve orkestrasıyla 45’er dakikalık 2 sahneden oluşan 1.5 saatlik gösterisi sunacak. Çerkes dilinde ‘elmas’ anlamına gelen Nalmes’, muhteşem koreografi ve geleneksel kostümleriyle binlerce yıllık Çerkes kültürünü, müzikler ve danslarla anlatacak.

5 KITADA 8 BİN GÖSTERİ

Kurulduğu 1936’dan bu yana; Amerika, Avustralya, Japonya, İspanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Almanya, Çin gibi ülkeler dahil olmak üzere dünyanın 5 kıtasında 80’i aşkın ülkede 8 binden fazla gösteri gerçekleştiren Nalmes, 20 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Topluluk, dünyanın en tanınmış profesyonel dans festivalleri ve yarışmalarında 30’dan fazla ödül kazandı.

Sanatseverler gösteri biletlerini; SKM gişeleri, Konya Çerkes Derneği ve Biletix’ten temin edilebilecek.