Kaleci Sercan veda etti

Kaleci Sercan veda etti
Sarayönü Belediyespor'da bir buçuk sezon forma giyen Sercan Şen, takımdan ayrılarak Manisa temsilcilerinden Salihli Belediyespor ile anlaştı. Salihli Belediyespor, daha önce de Sarayönü Belediyespor'un yardımcı antrenörü Ozan...

Sarayönü Belediyespor'da bir buçuk sezon forma giyen Sercan Şen, takımdan ayrılarak Manisa temsilcilerinden Salihli Belediyespor ile anlaştı. Salihli Belediyespor, daha önce de Sarayönü Belediyespor'un yardımcı antrenörü Ozan Dombaz'ı transfer ederek Teknik Direktörlüğe getirmişti.

Yeşil siyahlı forma ile toplam 34 karşılaşmaya çıkan ve gösterdiği başarılı performansla birçok takımın radarına giren Sercan Şen, 2018-2019 sezonu öncesi Salihli Belediyespor ile anlaştı. Sarayönü Belediyespor'un forması ile resmi müsabakalarda toplam 3 bin dakika kalede görev alan Sercan Şen, temsilcimizin elde ettiği başarılarda önemli rol oynamıştı.

Salihli Belediyespor ile anlaştıktan sonra sosyal medya hesabından Sarayönü'ne veda eden Sercan Şen, yaptığı açıklamada, "Bir buçuk yıldır çok severek formasını giydiğim Sarayönü Belediyespor'dan ayrılma vakti... Sarayönü halkı, kulüp yönetimi ve çalışanları, taraftar grubu lideri Sercan Sefer Solak ve saygıdeğer Niyazi Kart hocam her zaman hayatımda olacaktır. Sizleri gönülden seviyorum. Kendinize çok iyi bakın. Her zaman takipte kalacağım. Başarılarınızı hep mutlulukla izleyeceğim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri seviyorum. Emeğiniz çok." dedi

Süper Lig takımlarından Göztepe alt yapısında futbola başlayan ve daha sonra yine Süper Lig takımlarından Bursaspor'a profesyonel olarak transfer olan Sercan Şen, daha sonra Yeşil Bursa, Utaş Uşakspor ve Osmaniyespor takımlarının ardından 2016-2017 sezonunun devre arasında Sarayönü Belediyespor'a transfer olmuştu.