Kaleci Taylan takımdan ayrıldı

Kaleci Taylan takımdan ayrıldı
Sarayönü Belediyespor'un devre arası transfer döneminde anlaşma sağladığı kaleci Cem Taylan, kamp dönemini Sarayönü Belediyespor ile geçirdikten sonra kulüple yollarını ayırdı.Ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak...

Sarayönü Belediyespor'un devre arası transfer döneminde anlaşma sağladığı kaleci Cem Taylan, kamp dönemini Sarayönü Belediyespor ile geçirdikten sonra kulüple yollarını ayırdı.

Ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak istediğini kulübe bildiren Cem Taylan ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollar ayrıldı. Kozan Belediyespor'un yedek kalecisi olan 32 yaşındaki Cem Taylan, Bölgesel Amatör Lig'de 36 karşılaşmaya çıkarken, 3.Lig'de 10 karşılaşmada görev aldı. Maç kondisyonu bir hayli düşük olan Cem Taylan'ın takımdan ayrılmasının ardından yerine tecrübeli bir kaleci arayışlarına tekrar başlandı. Tecrübeli 3-4 kaleci ile görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, transfer dönemi bitmeden kadroya bir kalecinin katılacağı teknik heyet tarafından açıklandı.

Öte yandan Elazığspor'un Konyalı kalecisi Ahmet Sabri Fener'in 17 yaşındaki kardeşi Yunus Emre Fener, Sarayönü Belediyespor ile antrenmanlara başladı. Ligin ilk devresinde Anadolu Selçukspor U17 takımında top koşturan genç futbolcunun, Sarayönü Belediyespor da kalması bekleniyor.