Kanatlara takviye güç

Kanatlara takviye güç
Sarayönü Belediyespor ligin başlamasına sayılı günler kala önemli transferlere imza atıyor. Bölgesel Amatör Lig'de ve Profesyonel Liglerde futbol oynayan kaliteli futbolcuları bünyesine katan Sarayönü Belediyespor yıldız transferlerine...

Sarayönü Belediyespor ligin başlamasına sayılı günler kala önemli transferlere imza atıyor. Bölgesel Amatör Lig'de ve Profesyonel Liglerde futbol oynayan kaliteli futbolcuları bünyesine katan Sarayönü Belediyespor yıldız transferlerine devam ediyor.

Bu sezon oldukça iddialı bir takım kuran Sarayönü Belediyespor, Altındağ Belediyespor’dan sağ bek ve sağ açık mevkisinde oynayan, 2015 - 2016 sezonunda şampiyonluk yaşayan Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan ve oynadığı takımlarda şampiyonluk yaşamış olan Salih Yurt’u kadrosuna kattı.

Salih Yurt'un gelmesiyle birlikte sağ kanata önemli bir güç takviyesi sağlanırken, tecrübeli oyuncunun yeşil siyahlı takım için öenmli bir oyuncu olacağı düşünülüyor. Türkiye Kupasında 9 maça çıkan Salih Yurt, TFF 3. Ligde 185 maç 9 gol, TFF 2.Lig 15 maç, BAL Liginde 70 maç 10 gol gibi önemli bir tecrübeye sahip.