Kar uyarısı! Sıcaklık eksileri görecek

Kar uyarısı! Sıcaklık eksileri görecek
Hava sıcaklıkları hafta başından itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede azalacak. Soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların 6 ila 12 derece arasında azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor....

Hava sıcaklıkları hafta başından itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede azalacak. Soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların 6 ila 12 derece arasında azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Salı günü karla karışık yağmurun beklendiği Konya da gece sıcaklık değerleri eksi dörtleri görecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Türkiye de beklenen soğuk hava dalgasıyla güney ve batı kesimlerde beklenen kuvvetli sağanaklar ile yüksek kesimler başta olmak üzere kuzey, iç ve doğu kesimlerde beklenen kar yağışlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi uyarısında bulundu.

KONYA'DA SICAKLIK EKSİ DEÄžERLERİ GÖRECEK

Konya da da sıcaklık değerleri hissedilir derecede düşecek. Salı günü karla karışık yağmurun beklendiği Konya da özellikle gece sıcaklık değerleri eksi dörtleri görecek.

Sıcaklıkların ani derecede azalması ile birlikte sel, su baskını, don olayı ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması istendi.

İşte Konya da önümüzdeki beş gün için beklenen sıcaklık değerleri:

GECE GÜNDÜZ

Pazartesi Yağmurlu 4 15

Salı Karla Karışık Yağmurlu 2 5

Çarşamba Parçalı Bulutlu -4 6

Perşembe Sisli -1 7

Cuma Az Bulutlu -4 8