Karaarslan çocukları sevindirdi

Karaarslan çocukları sevindirdi
Sarayönü'nde 31 Mart yerel seçimleri süreciyle alakalı olarak 26 mahalle arasında muhtarlık seçimleri kapsamında rakibi olmayan tek aday olan Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan, buna rağmen seçim çalışmalarını sürdürüyor.Mahallesinde...

Sarayönü'nde 31 Mart yerel seçimleri süreciyle alakalı olarak 26 mahalle arasında muhtarlık seçimleri kapsamında rakibi olmayan tek aday olan Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan, buna rağmen seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallesinde bulunan tüm evleri ziyaret ettiğini anlatan Serkan Karaarslan, yaptığı açıklamada, "ev ev gezerek çocuklarımıza oyuncaklar dağıtarak onları sevindirdik. 0-10 yaş grubu kızlarımıza ve erkeklerimize oyuncaklar hediye ettik. Seçim dönemlerinde oy istemek için hep büyükler hatırlanıyor. Biz bu sefer çocuklarımızı da unutmadık. Bugünün çocukları yarının yetişkinleridir. Çocukların gönülü kazanmak daha değerli. Benim rakibim yok ama işimi aşkla yaptığım için durmayı kendime yakıştıramıyorum. Bu yüzden rakibim olup olmamasına bakmadan çalışıyorum. Benim derdim bu işin makamında mevkisinde değil. Allah rızası için halkımızın derdine çare olmaya çalışıyorum." dedi.