Karaaslan'dan Koçaş'a ziyaret

Karaaslan'dan Koçaş'a ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan Sarayönü Esnaf ve Sanatkatlar Odası Başkanı Hasan Koçaş'ı ziyaret etti.MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Sarayönü...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan Sarayönü Esnaf ve Sanatkatlar Odası Başkanı Hasan Koçaş'ı ziyaret etti.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş'a ziyarette bulundu.

Başkan Hasan Koçaş'tan ilçenin ticari faaliyetleri ve pandemi dönemi esnaf ve sanatkarların sıkıntısı hakkında bilgi alan Remzi Karaaslan Sarayönü ilçesinin Konya'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Karaaslan' "Konya'nın tüm ilçelerine ziyaretlerde bulunuyorum. Sarayönü konumu gereği Konya'nın önemli ilçelerinden bir tanesi. Tarım ve hayvancılık çok önemli seviyelere yükselmiş durumda. İlçede üretilen et ve süt ilçe sınırları içerisinde kurulacak tesislerle işlenmiş et ve süt ürünlerine dönüştürülebilirse ilçe çok daha iyi seviyelere çıkabilir" dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Karaaslan, "Hasan Bey'in oda faaliyetlerini, çalışmalarını ve pandemi dönemindeki mücadelesini takip ediyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Remzi Karaaslan'ı Sarayönün'de ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen MHP Ilçe Başkanı Mehmet Kozan: "İl Başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan dolayı gururluyuz. Kendisi ilçemizi yakından takip ediyor" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten oldukça mutlu olduğunu söyleyen Başkan Hasan Koçaş, "Remzi Bey'e nazik ziyaretinden dolayı şahsım, esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum. Kendisinin ilçemiz adına söylemleri bizler için oldukça önemli" açıklamalarını yaptı.