Karapınar Belediyespor’da bayrağı Korkmaz devraldı

Karapınar Belediyespor’da bayrağı Korkmaz devraldı
Karapınar Belediyesspor’da dün gerçekleştirilen genel kurulda yönetim değişti. Mevcut başkan Mesut Yardımcı ile eski yöneticilerden Mithat Korkusuz’un yarıştığı seçimde, Korkusuz başkanlığı devraldı

Konya Süper Amatör Küme takımlarından Karapınar Belediyespor genel kurulunu yaptı. Genel kurulda Karapınar Belediyespor, yeni başkanını belirledi.

Belediye Meclis Salonundaki seçimde mevcut Başkan Mesut Yardımcı ile 2006-2014 yılları arasında yöneticilik yapan Mithat Korkusuz başkanlık için yarıştı. 107 üyenin katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanan Genel Kurula Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp ile üyeler katıldı.

Genel kurulda yönetim faaliyet raporu, denetim raporu ve taslak bütçe okunarak kabul edildi.

Yapılan seçimde 107 delege oy kullandı. Seçim sonunda mevcut başkan Mesut Yardımcı 37 oy alırken, 69 oy alan Mithat Korkusuz Karapınar Belediyespor’un yeni başkanı oldu.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, spora ve gençlere önem verdiklerini belirterek, “İlçe sporunun gelişmesine katkı yapmaya devam edeceğiz. Bende eski amatör bir futbolcu olarak bu atmosferi biliyorum. Eski yönetim kuruluna teşekkür ediyor. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Önal eski yönetim kuruluna teşekkür plaketi verdi.

Karapınar Belediyespor’un yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Gürhan Ersoy, Ahmet Akyıldız, Mustafa Şenses, Mustafa Zararsız, Rasim Doğan, Enver Tartan.