Karapınar’da çevre için el ele

Karapınar’da çevre için el ele
Karapınar’da düzenlenen çöp toplama etkinliğinde öğrenciler, gönüllüler ve kamu görevlileri doğaya sahip çıkmak için bir araya geldi.

Karapınar ilçesinde çevre bilincini artırmak ve doğaya olan duyarlılığı güçlendirmek amacıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi. Karapınar Kaymakamlığı, Karapınar Belediyesi ve Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Ereğli - Karapınar Karayolu güzergahı ve Organize Sanayi Bölgesi çevresinde yapıldı.

karapinarda-cevre-icin-el-ele1.jpg

Etkinliğe Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Önal, ilçe protokol üyeleri, Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü personeli, İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü gönüllü gençleri ile Tahsin Görgülü Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

karapinarda-cevre-icin-el-ele2.jpg

Katılımcılar, ana yol kenarlarında çevreyi kirleten atıkları toplayarak çevre temizliğine katkı sağladı. Etkinlik, doğaya karşı bireysel sorumluluk bilincini pekiştirirken özellikle öğrencilere çevre duyarlılığı kazandırılması açısından büyük önem taşıdı.

Karapınar’daki bu anlamlı çevre hareketi, temiz ve yaşanabilir bir gelecek için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.