Karataş Doğanhisar'a atandı

Karataş Doğanhisar'a atandı
Sarayönü Tapu Müdür Vekili Emin Karataş, görevde yükselme sınavıyla Tapu Müdürü olarak Doğanhisar'a atandı.Emin Karataş yaptığı açıklamada, "Görevde yükselme sınavının yazılı ve sözlü sınavları sonucunda Türkiye...

Sarayönü Tapu Müdür Vekili Emin Karataş, görevde yükselme sınavıyla Tapu Müdürü olarak Doğanhisar'a atandı.

Emin Karataş yaptığı açıklamada, "Görevde yükselme sınavının yazılı ve sözlü sınavları sonucunda Türkiye geneli müdür yardımcıları arasında 23. olarak başarılı olmayı rabbim nasip etti ve Doğanhisar Tapu Müdürü olarak atamam yapıldı." dedi.

Görev süresi içerisinde en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini kaydeden Karataş, "2015'ten bu yana Sarayönü'nde görev yapmaktayım ve görev süremin bir çoğunu da müdür vekilliği yaparak tamamladım. Görev sürem boyunca elimizden gelenin en iyisini ve en doğru şekilde yapmaya çalıştık. İnşallah hizmet sunduğumuz hemşerilerimiz tarafından da takdir edilebilirsek başardık demektir. Çünkü benim için başarı kriteri hak ve halk nazarında doğru olanı yapıp vicdanen rahat kalabilmektir. Şahsen ben Sarayönü'nden memnun ayrılıyorum. Ayrılış sürecinde işlerimizin yoğunluğundan dolayı görüşme fırsatı bulduğum/bulamadığım herkese hakkım helal olup, çalışma koşullarımız altında hakkına girdiğim kişiler varsa da haklarını helal etmelerini temenni ederim." şeklinde konuştu.