Karatay Basketbol Kız Takımı lig 2’ncisi oldu

Karatay Basketbol Kız Takımı lig 2’ncisi oldu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü U10 Basketbol Kızlar Takımı, uzun ve zorlu geçen mücadelelerin ardından ligi 2’nci sırada bitirmeyi başardı.Aynı zamanda Konya’daki belediyeler bünyesinde kurulmuş tek kızlar takımı olan Karatay...

Karatay Belediyesi Spor Kulübü U10 Basketbol Kızlar Takımı, uzun ve zorlu geçen mücadelelerin ardından ligi 2’nci sırada bitirmeyi başardı.

Aynı zamanda Konya’daki belediyeler bünyesinde kurulmuş tek kızlar takımı olan Karatay Belediyesi U10 Kız Basketbol Takımı, 9 maçta 6 galibiyet 3 mağlubiyet alarak alanında önemli bir başarı elde etmiş oldu. Kısa bir süre önce kurulmuş olmasına rağmen ligin en iddialı takımları arasına girmeyi başaran Karatay Belediyesi Spor Kulübü U10 Basketbol Kızlar Takımı, sezonun son maçının ardından düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldılar.

Karatay’ı Sporda Zirveye Taşımakta Kararlılar

U10 Kız Basketbol Takımı’nın başarılı sporcusu Almina Zeynep, Karatay Yaz Spor Okulları’nda aldığı eğitimler sonrasında takıma dahil olduğunu belirterek; “Basketbol oyunculuğu serüvenim, Karatay Yaz Spor Okulları’na girmemle başladı. Çok güzel bir ortamımız var ve bu takımda olduğum için çok mutluyum. Kısa sürede güzel bir noktaya geldik. İstediğimiz şampiyonluk gelmese de bu gelecek sezon için bir tecrübe oldu bize. Bize destek veren Havva hocamıza ve Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

9 yaşındaki Medine Reyyan Öztürk, takımda yer aldığı için mutlu. Öztürk; “Bu takımda olduğum için çok şanslı ve mutluyum. Çok çalışarak ligi ikinci tamamladık ve bunun için kendimizle gurur duyuyoruz.” ifadelerinin kullandı. Takımın kaptanı Nurcan Naz Çömlekçi ise şunları söyledi; “Ligde ikinci olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah gelecekte de Karatay’ı sporda zirveye taşıyacağız.

Haber: Ömer Faruk KARABULUT

Etiketler :