Karça’dan anlamlı yemek

Karça’dan anlamlı yemek
Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ olarak kutlanan 8 Mart Perşeme günü, Ziraat Odası bünyesinde görev alan tüm bayan çalışma arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeğinde bir...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ olarak kutlanan 8 Mart Perşeme günü, Ziraat Odası bünyesinde görev alan tüm bayan çalışma arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bayanların etkisinin hayatın her alanında görüldüğüne dikkat çeken Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ö.Fatih Karça, bunun sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

Bayanların, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisi olduğunu kaydeden Karça konuşmasına şöyle devam etti: “Nesillerin ve nesilleri geleceğe taşıyan liderlerin yetişmesinde en önemli görev, kutsal sıfat anne sıfatına sahip kadınlarımızındır. Bu kutsal sıfata sahip kadınlarımız, annelerimiz bizlerin baş tacı konumunda olup, milli mücadele yıllarında da vatan müdafaasında da önemli görev almışlardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘Kadınlarımız hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar.’ sözünde belirttiği gibi, toplum kadınlardan artık daha fazla başarı beklemektedir. Kadınlar, kendilerini eksik görmemeli, her işi yapabilecek hakka sahip olduğunu bilmelidir. Hiç kimse kadınların hayatımızdaki yerini inkâr edemeyeceği gibi kadınlarımızda kendilerine verilen önemi, değeri iyi gözlemlemelidirler. Bu vesile ile başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.”

Karça konuşmasının ardından Ziraat Odası bünyesinde görev alan bayan çalışanlara çiçek hediye etti.