Kardeş başladı, düşman bitti

Kardeş başladı, düşman bitti
Sarayönü Belediyespor- Isparta Davrazspor karşılaşması öncesinde kardeşlik şarkıları söyleyen her iki takım taraftarı, karşılaşmadan düşman olarak ayrıldı.Karşılaşma öncesi dostane mesajlar veren taraftarlar, birbirlerine...

Sarayönü Belediyespor- Isparta Davrazspor karşılaşması öncesinde kardeşlik şarkıları söyleyen her iki takım taraftarı, karşılaşmadan düşman olarak ayrıldı.

Karşılaşma öncesi dostane mesajlar veren taraftarlar, birbirlerine övgüler yağdırdı. Her iki takım taraftarı da rakip oyuncuları alkışlayarak başarılar diledi. Karşılaşmanın başlama düdüğüne kadar günlük güneşlik olan statta, mücadelenin başlaması işleri değiştirdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında oyuncular arasında da hoşgörü hakim olurken, Isparta Davrazspor oyuncularının müdahale sertliğinin artması ve çirkin üslubu saha içinin gerilmesine neden oldu. Herhangi bir iddiası olmayan Sarayönü Belediyespor oyuncuları, rakip oyuncuların bu tutumu karşısında hırslanarak oyuna ağırlını koydu. Sahanın içerisindeki gerginlik Sarayönü Belediyespor'un golü bulmasının ardından tribünlere de sıçradı. Kardeşlikten bahseden Ispartalı taraftarlar, Sarayönü Belediyespor oyuncularına ağır küfürler etmeye başlayınca Sarayönü tribünlerinden yanıt gecikmedi. Isparta Davrazspor'un liderliği Sarayönü'nde kaybetmesinin ardından olaylar büyüyerek çarşıda kavgaya dönüştü.