Kariyer söyleşilerinin ikincisi düzenlendi

Kariyer söyleşilerinin ikincisi düzenlendi
Sarayönü’nde Perşembe günü, Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde ilki geçtiğimiz yıl Aralık ayında düzenlenen“ Kariyer Buluşmaları” etkinliğinin ikincisi düzenlendi.İkinci kez düzenlenen “Kariyer Buluşmaları”...

Sarayönü’nde Perşembe günü, Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde ilki geçtiğimiz yıl Aralık ayında düzenlenen“ Kariyer Buluşmaları” etkinliğinin ikincisi düzenlendi.

İkinci kez düzenlenen “Kariyer Buluşmaları” etkinliğinin konuğu Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş oldu. Okul müdürü Fatih Koyuncu’nun organize ettiği etkinliğe okulun öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Kendisi de İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kaymakam Göktaş, söyleşide öğrencilere kendi dönemlerinde ki eğitim sistemi ile şimdiki dönem arasında ki eğitim sisteminin farklılıklarından bahsetti. Kendi dönemlerinde uygulanan kısıtlamalar sebebi ile aslında sayısal kökenli bir öğrenci olduğunu anlatan Kaymakam Göktaş, buna rağmen pes etmediğini ve 2 senenin sonunda istediği bölümü kazandığını öğrencilere anlattı. Şu an ki nesilin oldukça rahat koşullarda eğitim gördüğünden bahseden Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, öğrenciler için kütüphanelerin büyük bir avantaj olduğunu ve öğrencilerin kütüphanelerin nimetlerinden sonuna kadar faydalanması gerektiğini belirtti.

Dönemin teknolojik imkanlarının bolluğunun okumak ve araştırmak için ileri seviyede olduğunu söyleyen Kaymakam Göktaş, öğrencilerden gelen soruları tek tek yanıtladı. Öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, 1 saat kadar sürdükten sonra hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.