Karlı: ”Pırıl pırıl bir nesil yetişiyor”

Karlı: ”Pırıl pırıl bir nesil yetişiyor”
Konya Amatör Küme U-18 liginde Cumartesi günü oynanan Genç Kartallar müsabakası ile sezonu tamamlayan Sarayönüspor’da teknik direktör Bahri Karlı maçın bitiş düdüğü ile birlikte sezonu değerlendirdi.

Sarayönüspor için geleceğin yıldızlarının yetiştiğini belirten Karlı, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün sahamızda ligin güçlü takımlarından Genç Kartallar ile karşı karşıya geldik. Futbolcularımız sezonun kapanış müsabakası olması nedeni ile oldukça istekli ve takım halinde oynamaya özen gösterdiler. Misafir takımın son saniyede yakaladığı penaltı şansı olmasan bugün sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacaktık. Olmadı sağlık olsun.

Önemli olan bugün galibiyetle sahadan ayrılmamız değil, önümüzde ki sezonlarda as kadromuzun temelini oluşturacak olan futbolcularımızın maç tecrübesi kazanmasıydı. Geçtiğimiz sezona göre ilk 11’de sadece 2 futbolcu değişti. Bir arada oynama alışkanlığı kazanan futbolcularımızın maç tecrübeleri artıkça, yetenekleri de ön plana çıkmaya başlayacak. Yusuf Berat ve Alim bu örneklerden bir tanesi. Ekrem ve Tuğra’da son zamanlarda üstüne koyarak devam ediyorlar. Bu futbolcu kardeşlerimiz zaman zaman as takımda da forma şansı yakalayarak gelişimlerine devam ediyorlar. Bizim için önemli olan onların spora olan aidiyetleri.

Sezonu beraberlikle tamamlıyoruz. Geçtiğimiz sezona göre önemli mesafe kat ettik. Sarayönüspor adına pırıl pırıl bir nesil yetişiyor” ifadelerini kullandı