Kart, "büyük avantaj yakaladık"

Kart, "büyük avantaj yakaladık"
Sarayönü Belediyespor'da 5 günde alınan iki galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, il birinciliği hedefi doğrultusunda büyük avantaj sağladıklarını söyledi.Açıklamasında...

Sarayönü Belediyespor'da 5 günde alınan iki galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart, il birinciliği hedefi doğrultusunda büyük avantaj sağladıklarını söyledi.

Açıklamasında Akşehirspor karşılaşmasının değerlendirmesiyle başlayan Kart, derbi maçları biraz daha stresli olduğunu ifade ederek, "Herkesin bildiği gibi benim Akşehirspor'da daha önce çalışmam sebebiyle ve geçmiş yıllardan gelen bir rekabet var. Bu yıl takımımız iki Akşehir maçını da kazandı. İki averajla ve 6 puan farkla öne geçtik. Bu hafta bizim Hisar Belediyespor'u yenmemiz ve Akşehirspor'un Sandıklıspor ile berabere kalması puan farkını 8'e çıkardı. Büyük bir avantaj sağladık. Bu sezon ilk hedefimiz il birincisi olmaktı. İl birincisi olmak için bu maçlardan puan ya da puanlarla ayrılmak gerekiyordu. Bunu sağladık" dedi.

Hakem kötüydü

Akşehirspor mücadelesinin hakemini değerlendiren Kart, "Hakemlerin yönetiminden pek memnun değilim. Ama oyuncularımın da bireysel hataları var. Gol sevincinde tribüne gelmemeleri gerekiyor. Kartlarda; bence ilk kırmızı kart yanlış. Diğer kartlar doğru. Bizde yeni öğrenmiş olduk. Kendi seyircisine dahi gitse bir futbolcu tel örgüye değdiği an sarı kart görmesi lazımmış. Onun için kartlar doğru. Hakem çok kolay kart kullandı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de dahi hakem problemi var. Bölgesel Amatör Lig'de bu hataların olması doğal bir şey" sözlerini kullandı.

Seri yakalama peşindeyiz

İyi bir takım olduklarını anlatan Kart, "Akşehirspor karşısında 8 kişi kalmamıza rağmen kazandığımız için mutluyum. Hisar Belediyespor karşısına birçok eksikle çıktık ama yine de kazanmayı bildik. Oyuncularımın hepsi tek tek çok değerli. Formayı hangisi alsa canla başla mücadele ediyor. İyi bir kadroya sahip olduğumuz için Hisar Belediyespor karşısında kısıtlı bir kadromuz olmasına rağmen farkı kaçırdık. Oyuncularımızın çoğu cezasını tamamladı. Önümüzdeki haftalar için daha da iyi olmak istiyoruz. Akıncılarspor'u da yenerek bir galibiyet serisi oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.