Kart: “Takımımızın form durumunu gördük”

Kart: “Takımımızın form durumunu gördük”
Sarayönü Belediyespor’un Selçuklu Belediyespor’u 4-2 mağlup ettiği hazırlık karşılaşmasının ardından Teknik Direktörü Niyazi Kart, sezonun ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını, liglerin başlamasına bir ay kala...

Sarayönü Belediyespor’un Selçuklu Belediyespor’u 4-2 mağlup ettiği hazırlık karşılaşmasının ardından Teknik Direktörü Niyazi Kart, sezonun ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını, liglerin başlamasına bir ay kala tempoyu arttırarak sezona hazır gireceklerini belirtti.

Selçuklu Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında tüm futbolcularının form durumlarını gördüklerini belirten Kart, şöyle konuştu: “Şampiyonluk parolası ile girmiş olduğumuz sezonda hazırlıkların ilk etabını tamamladık. Futbolcularımıza vermiş olduğumuz üç günlük iznin ardından Selçuklu Belediyespor ile karşı karşıya geldik.

Bugün maçta tüm futbolcularımızın form durumlarını görme şansımız oldu. Defansta yapılan ufak tefek hataların dışında hepsinin performansından memnun kaldım. Daha seviyemizin yarısında bile değiliz. İkinci etap çalışmalarımızda 2 hazırlık maçı daha yapıp kampa girmeyi planlıyoruz. Yeni sezonda dişe diş, kora kor mücadele sergileyecek bir takım izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bugün hazırlık maçı olmasına rağmen müsabakayı takip eden taraftarlarımızın da takımdan beklentisi oldukça yüksek. Sezon boyunca keyif veren, mücadeleden asla vazgeçmeyen ve Play-off’ların olmadığı sezonda ligin kilit takımlarından olan Sarayönü Belediyespor’umuzu şampiyonluğa ulaştırarak üçüncü lig hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

Serhat Çetinkaya

Etiketler :