Kartal’da transferler kampa yetişecek

Kartal’da transferler kampa yetişecek
Konyaspor’da önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamamak adına kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ederken, eksik mevkilerin tamamlanması için futbolcularla yapılan görüşmelere de hız verildiği öğrenildi. Temsilcimizde kadroya...

Konyaspor’da önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamamak adına kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ederken, eksik mevkilerin tamamlanması için futbolcularla yapılan görüşmelere de hız verildiği öğrenildi. Temsilcimizde kadroya 4 takviye birden yapılacak.

Konyaspor’da önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamamak adına kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ederken, eksik mevkilerin tamamlanması için futbolcularla yapılan görüşmelere de hız verildiği öğrenildi. Forvete iyi bir yabancı futbolcu almak isteyen yeşil-beyazlılarda, orta sahaya da ofansif anlamda takviye olacak. Sol kanadı güçlendirmek isteyen Anadolu Kartalı’nda ayrıca takımdan ayrılan Deni Milosevic’in de yeri doldurulacak. Söz konusu bu transferlerin kısa sürede tamamlanması adına yoğun bir çaba harcanırken, yeşil-beyazlı yöneticiler Erzurum kampına imzaları attırmayı hedefliyor. Transferdeki son durumu masaya yatırmak adına yönetim ile teknik heyet dün akşam saatlerinde bir araya gelecekti. Bu toplantı sonrasında imzaların arka arkaya gelebileceği de gelen bilgiler arasında.

Ayrıca iç transferde de yeşil-beyazlı takımdan gönderilmesi planlanan Miya ve Kravets konusunda da bekleyiş sürüyor. Takımla idmanlara çıkmaya devam eden Miya ile yapılan görüşmelerde henüz orta bir yol bulunamazken, ayrılık sürecinin biraz uzayabileceği ifade edildi. Sakatlığı nedeniyle izinli olan ve Erzurum kampına katılacağı açıklanan Ukraynalı forvet Artem Kravets ile de Erzurum’da bir görüşme gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlılarda bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Kravest’in takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanacak.