Kartlar büyük zarar verdi

Kartlar büyük zarar verdi
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grubun en çok kart gören takımlarından bir tanesi oldu. Temsilcimiz geçtiğimiz yıla kıyasla iki kat daha fazla kart gördü. Bu kartların bir çoğunun gereksiz itirazlar ve sorumsuzluk...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grubun en çok kart gören takımlarından bir tanesi oldu. Temsilcimiz geçtiğimiz yıla kıyasla iki kat daha fazla kart gördü. Bu kartların bir çoğunun gereksiz itirazlar ve sorumsuzluk nedeniyle çıkması takıma büyük zarar verdi.

Bölgesel Amatör Ligde üst sıralar için mücadele veren Sarayönü Belediyespor, ligin ilk yarısında 4,41 lik sarı kart ortalaması ile oynadı. Geçtiğimiz yılın ilk yarı ortalaması 2,75 olarak gerçekleşmişti. Geçtiğimiz yıl 33 sarı, 1 tane de kırmızı kart gören Sarayönü Belediyespor oyuncuları, bu sene 53 sarı kart, 5 tane de kırmızı kart gördü.

Sarayönü Belediyespor da forma giyen 16 oyuncu, toplam 53 sarı kart gördü. 11 sarı kartla en çok kart gören oyuncu Umutcan Topalcı oldu. Oynadığı tüm karşılaşmalarda sarı kart gören Umutcan, bu kartların büyük bölümünü hakeme itiraz sonucunda gördü.Umutcan'ı, 5 er sarı kartla Mustafa Baştin, H.Serhat Cihan ve Burak Kirtiş takip etti. 8 maç oynayıp hiç kart görmeyen tek oyuncu Mehmet Güneş oldu. Bunun yanı sıra Alper Erkoç, gördüğü dört sarı kartın yanı sıra 2 tane de kırmızı kart gördü. Takımı en çok zor duruma düşüren kartları ise Okan Altunbilek ile Fatih Görücü gördü. Biri 5 maç diğeri ise 4 maç ceza alan oyuncular, kısıtlı kadroya sahip takımı daha da zora soktu.