Kas Ticaret'ten iftar daveti

Kas Ticaret'ten iftar daveti
Sarayönü sanayisinde yedek parça sektöründe faaliyet gösteren Kas Ticaret, hafta sonu gerçekleştirdiği iftar davetiyle çok sayıda kişiyi bir araya getirdi.Cumartesi günü sanayi bölgesinde verilen iftar davetine CHP İlçe Başkanı...

Sarayönü sanayisinde yedek parça sektöründe faaliyet gösteren Kas Ticaret, hafta sonu gerçekleştirdiği iftar davetiyle çok sayıda kişiyi bir araya getirdi.

Cumartesi günü sanayi bölgesinde verilen iftar davetine CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Keleş, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, Kızılay Derneği Başkanı Halil İbrahim Turan, Sarayönü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Musa Zeybek, Gar Şefi Mehmet Bozkurt, Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, din görevlileri, Gözlü Tarım İşletmesi personeli, sanayi esnafları, sevenleri ve yakınları katıldı.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar davetinde akşam ezanının okunmasıyla orucunu açan davetliler, yemeğin ardından edilen dua ile davetten ayrıldı.

İftar davetinin ardından açıklamada bulunan Cumhur Kas, "Bu mübarek günlerde sevdiğimiz ağabeylerimiz, kardeşlerimiz ve arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. İftar davetimize ilgi gösterip katılan ve bizi onurlandıran herkese çok teşekkür ederim." dedi.