Kasırgalar’dan futbolseverlere destek çağrısı

Kasırgalar’dan futbolseverlere destek çağrısı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.grup 17.hafta karşılaşmaları heyecanlı anlara sahne olacak. Şampiyonluğun en büyük adaylarından Sarayönü Belediyespor sahasında Sarıçam Kürkçülerspor ile karşılaşacak

Ligin ikinci yarısına oldukça iddialı başlayan ve 3 haftada 9 puanı hanesine yazdıran Sarayönü Belediyespor bu haftayı da kayıpsız atlatmak istiyor.

Konuk ekip Sarıçam Kürkçüler’in de formu oludkça yüksek. 3 maçta topladığı 7 puanla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında oynanan müsabaka 0-0’lık skorla tamamlanırken, temsilcimize ligde ilk puan kaybını yaşatan ekip Sarıçam Kürkçüler olmuştu. Pazar günü Sarayönü İlçe Stadında oynanacak bu zorlu mücadelenin başlama saati : 14.00.

Mersin bölgesinden Halil İbrahim BALSATAN yardımcıları Ozan BOZKURT ve Çağrı ARISOY yönetecek maçın dördüncü hakemi Mustafa Halil AY olarak belirlendi.

kasirgalar-bere-dagitacak.jpg

KASIRGALAR GRUBU BERE DAĞITACAK

Ligin ikinci yarısında yeniden oluşturulan ve KASIRGALAR adıyla takıma büyük destek vermeye başlayan taraftar grubu yöneticilerinin katkılarıyla 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 14:00'da oynanacak olan Kürkçüler spor müsabakası öncesi seyircilere bere dağıtacak.

Kasırgalar taraftar Grubu Sarayönü Belediyespor sevdalılarını takımımızı şampiyonluk yolunda desteklemek için stada davet etti.

HAFTANIN PROGRAMI

Sarayönü Bld- Sarıçam, Niğde Bld- Akşehirspor, İmamoğlu Bld- Ömeranlıspor, Erdemli Bld- Ceyhanspor, Adana 5 Ocak- Anamur Bld, Karaman Gençlik-Homurlu 1951, Mersin Camspor- Suvermez Kapadokyaspor