Kasksız gençler motosikletle ölüme gitti

Kasksız gençler motosikletle ölüme gitti
Sarayönü’nün Büyükzengi mahallesinden Kadınhanı’na motosikletle kasksız olarak giden iki genç, dönüş yolunda geçirdikleri kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kadınhanı kavşağında otomobil ile çarpışan motosikletteki...

Sarayönü’nün Büyükzengi mahallesinden Kadınhanı’na motosikletle kasksız olarak giden iki genç, dönüş yolunda geçirdikleri kaza sonucunda hayatını kaybetti. Kadınhanı kavşağında otomobil ile çarpışan motosikletteki Mehmet Dönmez olay yerinde ve Mehmet Kuş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Tedbirsiz olarak bindikleri motosikletle hayatını kaybeden gençler yakınlarını yasa boğdu.

Sarayönü’nden Kadınhanı ilçesine motosikletle giden iki kişi, Kadınhanı kavşağında karıştığı kazda hayatını kaybetti.

Kaza, Salı gece saat 22.10 sıralarında Konya-Afyonkarahisar karayolunun Kadınhanı kavşağında meydana geldi. Ercan Demir yönetimindeki 45 ABD 588 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşakta plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle başında kask bulunmayan Mehmet Dönmez ve Mehmet Kuş, motosikletten yola fırladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Dönmez olay yerinde, Mehmet Kuş ise kaldırıldığı Kadınhanı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ercan Demir gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Dönmez’in Büyükzengi mahallesinden, Mehmet Kuş’un ilçe merkezinden olduğu öğrenildi. Dönmez ve Kuş’un cenazeleri Çarşamba günü Büyükzengi mahallesinde ve Sarayönü’nde toprağa verildi. İki gencin yaşamını yitirdiği kaza ailelerini yas boğdu.