Kayıören ve Kurşunlu'dan büyük destek

Kayıören ve Kurşunlu'dan büyük destek
Sarayönü’nün merkez ve taşra mahalleleri arasında oransal olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en büyük desteği veren Kayıören mahallesi oldu. Ak Parti'ye en büyük desteği veren ise Kurşunlu mahallesi oldu.Daha önceki...

Sarayönü’nün merkez ve taşra mahalleleri arasında oransal olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en büyük desteği veren Kayıören mahallesi oldu. Ak Parti'ye en büyük desteği veren ise Kurşunlu mahallesi oldu.

Daha önceki seçimlerde bu rekoru elinde bulunduran Kayıören ve Kurşunlu mahalleleri yine bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin en büyük destekçileri oldu. Toplam 4 mahalle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 90’ın üzerinde destek verdi. Erdoğan, Kayıören’den yüzde 95.23, Kurşunlu’dan yüzde 94.59, Ladik’ten yüzde 91.87, Değirmenli'den yüzde 91.07 oy aldı.

Ak Parti ise 1 Kasım seçimlerinde 6 mahallede yüzde 90'ın üzerinde oy alırken, bu seçimlerde bu oranı geçtiği mahalle olmadı. Ak Parti'nin mahalleler arasında en büyük destekçisi yüzde 87.21 ile Kurşunlu mahallesi oldu.