Kaymakam Göktaş, Başkan Koç’u makamında ziyaret etti

Kaymakam Göktaş, Başkan Koç’u makamında ziyaret etti
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, Sarayönü’nün yeni Belediye Başkanı seçilen eski sekreteri Necati Koç'u makamında ziyaret edip tebrik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Göktaş, Başkan Koç'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Necati Koç ile 2,5 yıl birlikte çalıştık ve iş birliği içinde görev yaptık. Kendisinin Sarayönü Belediye Başkanı olması beni son derece mutlu etti. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Necati Koç’un çalışkan ve özverili bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Kaymakam Göktaş, “Necati Bey adaylığını ilk açıkladığı sıralarda belki de kamuoyunda birçok kişi tarafından başkan seçilme ihtimali düşük olarak görülüyordu. Yapılan anketler ve çalışmaların kamuoyuna yansıyan tarafında adaylar arasında üçüncü sırada olduğu tahmin ediliyordu. Ama kıymetli mesai arkadaşım, beyefendi kişiliği ve güler yüzü ile halkın teveccühünü arkasına alarak belediye başkanı olmaya vatandaşlar tarafından layık görüldü. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sayın Koç’un başkanlık dönemi ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Necati Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kaymakamımızla uzun yıllar birlikte çalıştık, dostluğumuz ve iş birliğimiz devam ediyor. Kendisinin ziyareti beni çok mutlu etti. Güzel düşünceleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ziyaretime gelerek beni onore etti. Sarayönü için bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.