Kaymakam Göktaş'tan bayram kutlaması

Kaymakam Göktaş'tan bayram kutlaması
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak Sarayönülülerin ve tüm İslam Aleminin bu özel gününü tebrik etti.

Bayramların topluda bir dayanışma ve kaynaşma günü olduğunu belirten Kaymakam Göktaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, toplum olarak dayanışma ve kaynaşma günü olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeş olarak kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği günlerdir. Kutlayacağımız Ramazan Bayramının anlam ve özüne uygun olarak vatandaşlarımız arasında barış ve kardeşlik duygusunun yaygınlaşması, insanlarımızın mutluluğu ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olması en içten dileğimdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Sarayönülü hemşerilerimiz olmak üzere Türk milletinin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, böyle müstesna mübarek günleri sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmelerini Yüce Allah (c.c)’tan niyaz ediyorum.”