Kaymakam Şahin Ladik’de ziyaretlerde bulundu

Kaymakam Şahin Ladik’de ziyaretlerde bulundu
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkan Dr. Serhat Kaya ile birlikte Ladik Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.Haftanın...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Sabırlı ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkan Dr. Serhat Kaya ile birlikte Ladik Mahallesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Haftanın son iş gününü Ladik mahallesine ayıran Şahin, Cuma namazını Ladik Paşa Meydanı Camiinde kıldıktan sonra çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Esnafları gezen Şahin, ziyaretlerinde esnaflarla sohbet etti.

Kovid-19 salgınını bir an önce atlatabilmek için maske, mesafe ve temizlik kuralına sıkı şekilde uyulması gerektiğine sık sık vurgu yapan Kaymakam Şahin, Kovid-19 aşılaması yapan sağlık ekiplerini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şahin ayrıca pandemi sürecinde büyük özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına gösterdikleri büyük özveri ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederek kendilerine çiçek takdim etti.

Zafer Şahin

Ladikli Ahmet Hüdai’nin evi ve kabrini de ziyaret eden Kaymakam Şahin, mahalle muhtarı Mustafa Arabacı’dan mahalle hakkında bilgi aldı.

Şahin ziyaretleri kapsamında şehit Yunus Emre Uçar’ın ailesini de ziyaret etti. Uçar ailesiyle bir süre görüşen Şahin, daha sonra şehitliğe giderek Yunus Emre Uçar’a dua etti.

Zafer Şahin