Kaymakam Şahin pazarı ziyaret etti

Kaymakam Şahin pazarı ziyaret etti
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, haftayı bazı ziyaretler, programlarla geçirdi. İlçeyi daha yakından tanımak için aktif olarak faaliyetlerine devam eden Şahin, haftaya Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerinde yüz yüze eğitime başlayan...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, haftayı bazı ziyaretler, programlarla geçirdi. İlçeyi daha yakından tanımak için aktif olarak faaliyetlerine devam eden Şahin, haftaya Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerinde yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ziyaret ederek başladı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ı da ziyaret eden Şahin, ilçe hakkında bilgi edindi. Çarşı ve pazarda halkla buluşan Şahin, esnaflar ve ilçe halkıyla da tanışarak haftayı tamamladı. Şahin’in yoğun programına bu hafta da devam etmesi bekleniyor.

Zafer Şahin

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin,  Sarayönü Emniyet Amiri Hasan Korkmaz ile birlikte halk pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Pazarcı esnafın tek tek tezgahlarını gezerek sıkıntılarını dinleyen Şahin, özellikle maske ve hijyen konusunda ki hassasiyetini belirtti.

Normalleşme sürecinde Mart ayının önemini vurgulayan Şahin, salgına karşı 3 altın kural olan maske, mesafe ve hijyeni ne kadar doğru uygularsak o kadar çabuk verim alacağımızı ve normalleşme sürecine çabuk geçilmesiyle esnafımızın rahatlayacağını belirtti.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve tek tek not alan Şahin, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet ederek kendisini tanıttı. Pazara gelen küçük çocuklarla da iletişime geçerek renkli görüntüler oluşturan Şahin’i, vatandaşlar aralarında görmekten büyük memnuniyet duydular.

Halkın hayır dualarını alan Şahin, ne zaman bir sıkıntıları, istekleri olursa kendisini makamında ziyaret edebileceklerini vatandaşlara belirterek pazar yerinden ayrıldı.

Zafer Şahin

Zafer Şahin