Kaymakam Şahin’den bayram mesajı

Kaymakam Şahin’den bayram mesajı
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Şahin mesajında, “Değerli Sarayönülüler, esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonunda, Millet olarak bir Ramazan Bayramı’nı...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Şahin mesajında, “Değerli Sarayönülüler, esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonunda, Millet olarak bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramını huzur, barış ve kardeşlik içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Bayram günlerinin önemli fırsatları da beraberinde getirdiğini kaydeden Şahin, şunları söyledi: “Dini bayramlar; uzun süredir görüşme imkânımızın olmadığı yakınlarımız ve arkadaşlarımızı hatırlamak için önemli bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Koronavirüs salgını nedeniyle ziyaretlerde bulunamayacak olsak dahi telefon vasatıyla görüşmeler gerçekleştirelim.

Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bugünlerde farklı düşüncede olanlara karşı da hoşgörüyü daima öne çıkarmalıyız. Bu topraklarda barış içinde yaşayan milletimizin birlikteliğine bundan sonra da kimse zarar veremeyecektir. Yeter ki kendimize güvenmeye ve özgüvenimizi sağlam tutmaya devam edelim. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi koruyalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve tüm Sarayönülü hemşerilerimizin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyor, daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Allah'tan temenni ediyorum.”