Kaymakam Şahin’den kadınlara tebrik

Kaymakam Şahin’den kadınlara tebrik
Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kaymakamlık binasında çalışan kadınları makamında kabul ederek günlerini kutladı ve çiçek hediye etti.Sarayönü’nde özel işletmelerde çalışan...

Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kaymakamlık binasında çalışan kadınları makamında kabul ederek günlerini kutladı ve çiçek hediye etti.

Sarayönü’nde özel işletmelerde çalışan bayanları iş yerlerinde ziyaret eden ve günlerini tebrik eden Kaymakam Şahin daha sonra Sarayönü Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek özellikle covid-19 salgını nedeniyle büyük özveri ile çalışan bayan sağlıkçılarına çiçek takdim etti.

Kadınlar günü ile ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Şahin; “Her gün sabahtan akşama kadar alın teri dökerek, emeğini ortaya koyarak hayatını kazanan kadınlarımızın iş yerlerine giderek 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini tebrik ederek kendileriyle sohbet ettik. Ayriyeten resmi kurumlarımızda ve hastanemizde çalışan emekçi kadınlarımızı da unutmadık.

Toplumda çok önemli bir yeri olan ve annelik gibi kutsal bir değere sahip kadınlarımız sadece bir gün değil, her zaman takdir edilmeyi hak ediyor. Tüm annelerimizin, kadınlarımızın, bacılarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ederim" dedi.