Kazada şehit olan Uzman Çavuş Aksaray’da son yolculuğuna uğurlandı
Van’ın Çaldıran ilçesinde görev sırasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dal, memleketi Aksaray’ın Merkez ilçesine bağlı İncesu köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Dal’ın acı haberi, askeri yetkililer tarafından ailesine bildirildi. Haber, İncesu köyüne ulaşır ulaşmaz büyük üzüntüye neden oldu. Dal ailesinin evi taziye ziyaretleriyle dolup taşarken, köyde evin önüne kurulan taziye çadırında yüzlerce kişi bir araya geldi.
Evli ve iki çocuk babası olan Uzman Çavuş Gökhan Dal için köy camisinde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından dualar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi. Törene askeri yetkililer, yakınları, köy halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehidin naaşı, Türk bayrağına sarılı tabutla omuzlarda taşınırken, ailesi ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.
Yetkililer, Dal’ın ailesine başsağlığı dileyerek devletin her zaman yanlarında olacağını belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.