Kazanan Sarayönü oldu

Kazanan Sarayönü oldu
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçim nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.Sarayönü’ne yakışır bir seçim süreci yaşandığını belirten Solak, “Kazanan Sarayönü olmuştur....

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hafta sonu gerçekleştirilen yerel seçim nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı.

Sarayönü’ne yakışır bir seçim süreci yaşandığını belirten Solak, “Kazanan Sarayönü olmuştur. İnşallah önümüzdeki beş yılda da yeni bir başarı hikâyesi yazmak için gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz” dedi.

Tüm ülkemizde olduğu gibi Sarayönü’nde de yerel seçimlerin yüksek bir katılım ile geride bırakıldığını kaydeden Solak, “Halkımız teveccüh gösterip Sarayönü Belediye Başkanlığı görevini tekrar bize tevdi etti. İlçe genelinden büyük bir destek almaktan dolayı büyük bir onur ve heyecan duyuyorum. Halkımızın bize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret ederek, ilçemizi daha ileri taşımak adına daha büyük özveri ile çalışacağız” dedi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Solak, Sarayönü’nün 26 mahallesiyle her zaman olduğu gibi yine kendilerine çok yoğun destek verdiğini ifade etti.

Yerel seçimden oylarını arttırarak çıktıklarını kaydeden Solak, “26 mahallenin tamamını kampanya döneminde ziyaret ettik. Yaptığımız ve yapacağımız projeleri anlattık. Tüm Sarayönü halkına teşekkür ediyorum. Kazanan Sarayönü olmuştur. Bize oy versin vermesin herkese kapımız ve gönlümüz açık. Sarayönülü hemşerilerimiz Cumhur İttifakına, Sayın Cumhurbaşkanımıza çok yüksek bir destek verdi. Tüm Sarayönülülere bu kadar büyük bir destek verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Seçim çalışması boyunca desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcımıza, Milletvekillerimize, İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Temsilcilerimize ve MHP’nin değerli ilçe başkanının şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.