Kedi ve köpek kimliklendirme çalışmaları devam ediyor

Kedi ve köpek kimliklendirme çalışmaları devam ediyor
Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kedi ve köpeklerin sağlığını koruma amacıyla başlattığı aşılama ve kimliklendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görev yapan veteriner hekimler, kedi ve köpeklerin sağlığını güvence altına almak için önemli bir kampanya başlattı. Gerçekleştirilen çalışmalarda, evcil dostlar, uzman veteriner hekimler tarafından özenle aşılanarak kayıt altına alınıyor.

Hayvan sahiplerinin işbirliği ve katılımıyla sürdürülen bu önemli sağlık kampanyası, bölgedeki pet sahiplerine ve hayvan severlere önemli bir destek sağlıyor. Aşılamaların yanı sıra kedi ve köpeklere özel kimliklendirme işlemleri yapılarak, her bir hayvanın sağlık durumu ve aşı takvimi detaylı bir şekilde kaydediliyor.

Sarayönü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferhat Koçak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız, ilçemizdeki evcil dostların sağlığını korumak ve bu sayede hayvan sahiplerine destek olmaktır. Sağlıklı hayvanlar, sağlıklı bir toplum demektir. Bu çalışmalarımızın devamı gelecek ve ilçe genelinde kedi ve köpek sağlığını koruma hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.