Keleş, "Üyelerimizden samimiyet bekliyoruz"

Keleş, "Üyelerimizden samimiyet bekliyoruz"
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Keleş, değerlendirmelerde bulunarak hedeflerini anlattı. Kooperatifin kredi limitini 150 bin liraya çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Keleş, üyelerden samimiyet...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Keleş, değerlendirmelerde bulunarak hedeflerini anlattı. Kooperatifin kredi limitini 150 bin liraya çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Keleş, üyelerden samimiyet istedi.

Başkan Keleş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin, esnafın finans kurumu olduğunu, kurumun banka ile esnaf arasında köprü oluşturduğunu, bu anlamda köprünün çok sağlam olması gerektiğini vurguladı. Geçmişten gelen takip oranlarının olduğunu kaydeden Keleş, bunu bildikleri halde görevi kabul ettiklerini dile getirdi. Keleş, Esnaf Odası, Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifi ve Süt Üreticileri Birliği ile istişare ve dayanışma içinde olacaklarını söyleyerek yönetim kurulu çalışmalarını başlattıklarını anlattı.

Bu noktada üyelerinden samimiyet beklediklerini dile getiren Keleş, " Kooperatifimizin günü geçmiş alacaklarını üyelerimize kolaylıklar sağlayacak tahsil edeceğiz. Ödenmemiş her kredi için kooperatifimizin imajı gölgeleniyor. Aynı zamanda bankanın kooperatifimize bakışı da değişiyor. Kullandıracağımız kredilerde kesinlikle ahbap çavuş ilişkisi olmayacak. Kefil ve teminat sağlamlığını göz önünde tutacağız. Şu anda kredi limitimiz 75 bin lira. Bunu 2018 yılında inşallah 150 bin liraya çıkaracağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Teskomb değerlendirmesine göre 7'nci grupta yer alıyoruz. Seviye olarak çok düşüğüz. Burada da hedefimiz 5'nci grupta yer almaktır. El ele verip kooperatifimizi yüksek yerlere taşıyacağız inşallah" dedi.