Keyifli okul atölyeleriyle öğreniyorlar

Keyifli okul atölyeleriyle öğreniyorlar
Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri “keyifli okul atölyem” e-Twinning projesi kapsamında, öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde, veliler sınıfta etkinliği yaptılar.Veliler sınıfta etkinliğimiz ile çocukların...

Halıcı Cumhuriyet İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri “keyifli okul atölyem” e-Twinning projesi kapsamında, öğretmenleri Emel Yılmaz rehberliğinde, veliler sınıfta etkinliği yaptılar.

Veliler sınıfta etkinliğimiz ile çocukların yaptığı çalışmaları veliler de yaptı. Çocuklar etkinliklerde annelere yol göstererek yardım etti. Beraber kaliteli vakit geçiren aileler, güzel anılar biriktirdi. Çocukların okulda yaptıkları atölye çalışmalarına bire bir tanıklık eden aileler, çocuklarının yaşadıkları zevki ve heyecanı kendileri de yaşamış oldu.

Proje hakkında açıklamada bulunan Sınıf Öğretmeni Emel Yılmaz, Keyifli Okul Atölyem projesinin 2023 Eğitim Vizyonu amaçlarına paralel olarak yürütüldüğünü, projemizin 2019 Eylül ayında başlayıp, 2020 Haziran ayında biteceğini belirtti.  Projede 6 atölye çalışması, her atölyede 3 faaliyet yapıldı. 15 kadar web 2.0 aracı tanıtıldı. Yılmaz, drama, sanat, müzik, stem, yaratıcı yazma, çocuk oyunları, akıl zeka oyunları, kodlama, mozaik ve sanat gibi birçok başlık altında faaliyetlerinde yapıldığını belirtti.

Proje; öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönlerini geliştirmek, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.