Kilitli taşta durmak yok

Kilitli taşta durmak yok
Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ve mahallelerde kilitli parke taş çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok mahallede hizmet veren kilitli parke taş ekipleri, yolları modern bir görünüme kavuşturuyor.Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ve mahallelerde kilitli parke taş çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Aynı anda birçok mahallede hizmet veren kilitli parke taş ekipleri, yolları modern bir görünüme kavuşturuyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, büyüyen hizmet alanı içerisinde ilçenin her noktasına hızlı ve eşit olarak hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi.

Tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Solak, “Belediyemizin 2017 yılı kilitli parke taşı ile yol düzenleme programı kapsamında üç ayrı ekibimiz çalışmaya devam ediyor. Yol yapım çalışmalarımıza ciddi bir hız kazandırdık. Planlaması yapılan yolların bir bölümünde çalışmalar deva ederken bir bölümü tamamlandı. Bunun yanı sıra yeni yapılacak olan yolların planlaması yapıldı. Ladik mahallemizde Kazım Karabekir sokağa 1950 metrekare ve Kültür Sokağa 1460 metrekare kilitli parke taşı döşedik. Bunun yanı sıra Koski'nin çalışmalarından dolayı bozulan yerlerin ve stabilize yolların tamir ve bakımı yapıldı. Karatepe mahallemizde ise 33 bin 350 metrekare yol yapıldı. Bahçesaray mahallemizde yağışlardan dolayı selden bozulan kilitli taş, asfalt ve stabilize yolların tamiratı yapıldı. Kayıören mahallemizde 3 bin 250 metrekare kilitli parke taş döşendi. Sarayönü merkezde harman döneminde yoğun olarak kullanılan Devlet Üretme Çiftliği caddesinin yapımı tamamlandı. Bundan sonraki planlarımız arasında merkez Hatip mahallesi, Özkent mahallesi ve Konar mahallesi var. Kadıoğlu, Boyalı ve Çeşmelisebil mahallemizde planlamalar içerisinde. Ladik mahallemizde de çalışmalarımız devam edecek. Sene sonuna kadar girmediğimiz mahalle kalmayacak. Bütçe ve mevsim şartları elverdiğince çok yer yapmayı amaçlıyoruz" dedi.