Kırmızı kart rekoruna koşuyoruz

Kırmızı kart rekoruna koşuyoruz
Sarayönü Belediyesporlu oyuncular istikrarlı olarak kırmızı kart görmeye devam ediyor. Bir hafta görmese diğer hafta mutlaka kırmızı kartı gören oyuncular, takıma zarar vermeye devam ediyor.Aytaç Solunoğlu kırmızı kart cezasından...

Sarayönü Belediyesporlu oyuncular istikrarlı olarak kırmızı kart görmeye devam ediyor. Bir hafta görmese diğer hafta mutlaka kırmızı kartı gören oyuncular, takıma zarar vermeye devam ediyor.

Aytaç Solunoğlu kırmızı kart cezasından yeni dönmüşken, pazar günü oynanan Serik Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında bu kez giden Alper Erkoç ile Mustafa Sayan oldu. Alper Erkoç, pazar günü gördüğü kırmızı kartla, bu sezon ikinci kırmızı kartını almış oldu.

Karşılaşmanın 59'ncu dakikasında dördüncü hakemin uyarısıyla küfrettiği gerekçesiyle kırmızı kart görerek oyundan atılan Alper Erkoç'un hakemin raporuna göre 2 veya 3 hafta ceza alması bekleniyor. Öte yandan karşılaşma 4-1'e geldikten sonra Teknik Direktör Niyazi Kart'ın da uyarılarına rağmen, rakibine arkadan sert müdahale yapan Mustafa Sayan, kırmızı kartla atılan ikinci oyuncu oldu. Mustafa Sayan'ın da iki maç ceza alması bekleniyor. Bu kırmızı kartlarla Sarayönü Belediyespor'da bu sezon kırmızı kart gören oyuncu sayısı 5'e yükseldi.