Kış aylarının vazgeçilmezi çorba

Kış aylarının vazgeçilmezi çorba
Kış ayların vazgeçilmezi şifa deposu çorbalara talep artıyor. Soğuk havalarda içimizi ısıtan, kış hastalıklarına şifa olan çorbalar müşterilerin gözdesi olmaya devam ediyor.Kış aylarının gelmesiyle beraber yüzyıllardır...

Kış ayların vazgeçilmezi şifa deposu çorbalara talep artıyor. Soğuk havalarda içimizi ısıtan, kış hastalıklarına şifa olan çorbalar müşterilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Kış aylarının gelmesiyle beraber yüzyıllardır mutfaklarda mis gibi kokan Anadolu sofralarının vazgeçilmezi çorbalara talep artıyor. Özellikle hastalıklardan korunmak için tüketilen çorbalar kış aylarında değerleniyor. Zengin besin içeriğinden dolayı beslenmede etkili bir bağışıklık güçlendirici olarak bilinen çorba genç yaşlı dinlemeden özellikle sabahları tüketilmesi öneriliyor.

Lokanta sahibi Rasim Köstekli, “Uzun yılından beri hizmet veriyoruz. Müşteri kitlemiz oldukça iyi. Kışın çorbalara ilgi artıyor. Kış aylarının olmazsa olmazı arabaşı çorbası daha fazla gidiyor. Zaten şuan da doktorlarında önerdiği çorbalar bağışıklığı güçlendirip, soğuk algınlığı ve gripten koruyor. Hem sağlık açısından iyi hem de soğuklarda içimizi ısıtıyor. Çorbalarımıza şifa bulmak niyetiyle gelenler oluyor gelen müşterileri en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösteriyoruz.” dedi.