Kıyafet pazarı taşınacak

Kıyafet pazarı taşınacak
Sarayönü’ne kapalı Pazar yeri yapıldıktan sonra Pazar yerine sığmayan ve mahalle arasında kurulan elbise pazarı, gerçekleştirilen çalışmalarla istasyon bölgesine taşınacak.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, konu hakkında...

Sarayönü’ne kapalı Pazar yeri yapıldıktan sonra Pazar yerine sığmayan ve mahalle arasında kurulan elbise pazarı, gerçekleştirilen çalışmalarla istasyon bölgesine taşınacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, konu hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemiz Pazar yerinde alanın yetersiz kalması nedeniyle ofis caddesi ve yan sokakları bir süredir elbise pazarı olarak kullanılmaktaydı. Pazar yerinin cadde üzerinden daha düzenli bir alana taşınabilmesi için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndan istasyon binasının yanında bulunan sahayı kiraladık. Kiralanan alanda zemin düzenlemesi, demiryolu ile alan arasında korkuluk yapılması gibi çalışmalar gerçekleştirildikten sonra taşıma işlemi gerçekleştirilecek. Belediyemizin önceden kiralamış olduğu çelik hangarın da bulunduğu alandan istasyon binasına kadar sahanın tamamı Pazar alanı olarak kullanılabilecek. Kış öncesi çalışmaların tamamlanmasını hedefliyoruz. Cadde arasında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıkta bu şekilde sona erecek. Bu süre içerisinde bize anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederiz.” dedi.