Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 3 Aylar Coşkusu

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 3 Aylar Coşkusu
Sarayönü'nün eğitim ve kültür hayatına önemli katkılar sunan Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrenciler arasındaki sevgi ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Okul Müdürü Fatih Koyuncu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen "Mübarek 3 Aylar" etkinliği kapsamında, öğrencilere sınıf içi hediye verme programı düzenlendi.

Öğrencilerin manevi duygularının pekişmesine ve sevgi bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan etkinlik, öğrenciler arasında büyük bir mutluluk ve heyecan yarattı. Öğrenciler, birbirlerine verdikleri küçük hediyelerle hem sevgilerini ifade etme hem de birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Bu anlamlı etkinlik sayesinde öğrenciler arasındaki iletişim ve dayanışma duygusu da arttı.

kiz-anadolu-imam-hatip-lisesinde-mubarek-3-aylar-coskusu-1.jpg

Okul Müdürü Fatih Koyuncu, etkinliğin amacına ulaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Öğrencilerimizin birbirlerine olan sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmek, manevi duygularını pekiştirmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizin mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da benzer etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal ve manevi gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise etkinliğin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek, birbirlerine olan sevgi ve saygılarının artmasına vesile olan okul yönetimine teşekkür ettiler. Öğrenciler, benzer etkinliklerin sıkça düzenlenmesi temennisinde bulundular.