Kızılay'dan hayır mağazası

Kızılay'dan hayır mağazası
Türk Kızılayı Sarayönü Temsilciği tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir hayır mağazası oluşturuldu. Genç, yaşlı, kadın ve çocuk olmak üzere her çeşit kıyafetin bulunduğu...

Türk Kızılayı Sarayönü Temsilciği tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin giyim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir hayır mağazası oluşturuldu. Genç, yaşlı, kadın ve çocuk olmak üzere her çeşit kıyafetin bulunduğu mağazaya gelen aileler ihtiyaçlarını karşıladı.

Türk Kızılayı Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim Turan, ihtiyaç sahipleri için Kızılay depolarından ilçeye bayan, erkek ve çocuk giyim malzemeleri ile ayakkabılar gönderildiğini söyledi. Muhtarlardan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın'ndan alınan listelerle Kızılay listelerinin birleştirilerek gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlendiğini kaydeden Turan, "Belediyemizin tahsis ettiği Komek salonunda oluşturduğumuz mağaza 4 gün boyunca açık kaldı. Davet ettiğimiz ihtiyaç sahipleri sanki bir mağazadan alışveriş yapıyormuşçasına tepeden tırnağa aile boyu ihtiyaçlarını temin ettiler. İhtiyaçlarını karşılayan kardeşlerimize iyi günlerde güle güle kullanmalarını diliyorum. Bu konuda bize destek veren Belediye Başkanımıza ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederim." dedi.